Cremet Peanutbutterkage

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/2/6/natuzone.dk/httpd.www/wp-includes/media.php on line 1176

Fræk kage fyldt med næring til krop og sjæl.creamy Peanutbutter Chokolate Cake

Ingredienser


Bund:

2 dl cashewnødder der har stået i blød natten over
2 spsk kakaofibre
0,75 dl sojaprotein
2 spsk honning eller anden sødemiddel
Ca 1 dl mandelmælk

Topping:
1 dåse kokosmælk
1,5 dl Peanutbutter
Smeltet chokolade

Brug en god blender eller foodprocesser.

1. Tilføj alle ingredienser til bunden og blend til der opnås en fast masse, hvis den er for tør så tilsæt mere mandelmælk

2. Fordel massen i en rund bageform og stil i fryseren i 2 timer.

Begynd at lave topping.

1. Åben en dåse kokosmælk og prik to huller i kødet, hæld forsigtigt alt mælken fra og gem til senere.

2. Tag alt kødet og pisk det til en luftig masse . Stil det i køleskabet i 1 time (kokos piskefløde).

 3. Tag ca 0,75 dl kokosmælk og bland sammen med 0,75 dl Peanutbutter til en cremet konsistens. 

4. Resten af Peanutbutter kommer du på en tallerken og varmer i ca 2 minutter i en mikroovn til du får en crumble, som du bruger til pynt til sidst. 

5. Når kokosfløden er blevet fast kan du blande det sammen med Peanutbutter cremen.

6. Stil det i køleskabet i yderligere 1 time. Tag bunden ud og kom Peanutbutter-kokos massen på. Slut af med crumble og lidt smeltet chokolade. Stil den i fryseren i 2 timer og lad den stå en halv time i køleskabet inden servering.

Comments 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *