Hvem er vi?

Natuzone er et dansk firma med speciale indenfor naturlige plantebaseret fødevarer med høj næringsværdi. Ideen bag firmaet er opstået på baggrund af et ønske om at kunne tilbyde forbrugerne innovative ingredienser til den sunde livsstil med respekt for dyrevelfærd og miljøet.

Et helt fundamentalt aspekt i vores koncept er, at vi løbende vil arbejde med at kvalitetsforbedre vores produkter, så vores kunder altid er sikret den bedste kvalitet.

Ønsker du at supplere din ellers sunde kost med nogle naturlige fødevarer, så giver Natuzone dig en række muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser i forhold til anvendelse.

Mission

Vores mission er at tilbyde naturlige plantebaseret fødevarer med høj næringsværdi til en fair pris der er tilgængelig for alle.

Den bæredygtige fremtid

Vi drømmer om en verden hvor vores spisevaner ikke skal være en belastning for miljøet og samfundet i samme grad som den er idag. Ved at skabe bevidsthed om fordelene ved at anvende plantebaseret ingredienser til at forsyne kroppen med essentiel næring, håber vi på at kunne påvirke tendensen i den rigtige retning.