Gluten og laktosefri mini paninibrød med højt proteinindhold.
Vi må ærligt indrømme at fuldkorns rismel og ærteprotein fungerer rigtigt godt sammen i brødopskrifter.
Ingredienser
45 g fuldkorns rismel
35 g Ærteprotein
10 g solsikkekerner
10 g hørfrøkerner
1 æggehvide fra økologisk æg
1/2 tsk salt
1 tsk bagepulver
1 tsk solsikkeolie
1 dl vand
Udstyr
Paninitoaster
Fremgangsmåde
1. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål
2. Tilsæt æggehvide, vand og olie og rør grundigt rundt.
3. Form 4 boller og lad dem hvile på et stykke bagepapir i 10 min
4. Kom dem i en paninitoaster og bag til de er sprøde og gyldenbrune på toppen. Det tager typisk 5-10 min afhængig af din toaster.
På billedet er de vist med hakkede cherry tomater og et splash olivenolie på toppen pyntet med lidt basilikum.