vegetarpizza med højt proteinindhold (laktosefri)

Vegetarpizza med højt proteinindhold. Den smager rigtig godt og så behøver man ingen kød, da bunden indeholder rigeligt med proteiner. Vi har efterhånden erfaret at den bedste smag og konsistens opnås ved at blande ærte- og risprotein. Gider man ikke starte forfra hver gang så lav en stor portion af den tørre blanding og kom det i en lukket beholder. På den måde behøver du kun at tilsætte æggehvide og vand. Opskriften giver 1 stor pizzabund til 2 personer.

Ingredienser

70 g økologisk 5-kornsblanding

30 g Ærteprotein

50 g Risprotein

1/2 tsk bagepulver

1 lille tsk salt

1 lille tsk sukker

65 g æggehvide

1 dl vand

 

Tilberedning

1. Brug en blender eller lignende til at kværne 5-kornsblandingen til en grov mel

2. Rør alle ingredienserne godt sammen i en stor skål

3. Slå dejen ud på en bageplade med bagepapir. Hvis den begynder at smuldre når du begynder at forme bunden så kom lidt vand på hænderne.

4. Bag bunden ved 235 grader varmluft i ca. 10-12 minutter

5. Tag bunden ud og tilsæt tomatsauce og topping efter eget ønske

6. Kom pizzaen tilbage i ovnen og bag den færdig ved 235 grader varmluft i ca. 5 min.

Næringsindhold for en hel pizzabund

Energi 630 Kcal

Protein 80 g

Kulhydrat 38 g

Fedt 15 g

Comments 2

    1. Post
      Author

      Hej Jane

      Det kan du købe her på siden.:-) Du trykker blot på “shop” i menuen

      mvh
      Natuzone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *